بهترین سبک مدیریتی
بهترین سبک مدیریتی
آشنایی با بهترین سبک مدیریتی
بهترین سبک مدیریتی برای شما می تواند مزایای گسترده ای داشته باشد, از جمله تعامل بهتر کارکنان, تصمیم گیری و روحیه محیط کار. همچنین مدیریت مؤثر تیم با هر اندازه ای مستلزم مجموعه خاصی از مهارت ها است. این فرایند فراتر از آن چیزی می باشد که به عنوان یک مشارکت کننده فردی در یک سازمان توسعه داده باشید. شغل شما به عنوان یک مدیر چیزی فراتر از ارزیابی کارکنان و تعیین ضرب الاجل پروژه, ایجاد انگیزه در کارکنان برای انجام بهتر کار ها و تشویق آنها به سرمایه گذاری در موفقیت شرکت است. همچنین درک و انطباق سبک های مدیریتی کلید رهبری موثر می باشد. در این مقاله از آژانس تبلیغات نکسوس به بررسی بهترین سبک مدیریتی خواهیم پرداخت. همچنین در صورت نیاز به دریافت مشاوره از بهترین مشاور کسب و کار در اصفهان میتوانید با نکسوس تماس بگیرید.
سبک مدیریت چیست؟
سبک مدیریت راهی است که شما برای دستیابی به اهداف یک پروژه, تیم یا شرکت کار می کنید. این شامل نحوه تعامل شما با اعضای تیم تحت نظارت و سایر ذینفعان, برنامه ریزی پروژه ها, واگذاری کار, تعیین و اندازه گیری اهداف و تصمیم گیری در مورد پروژه و تیم است. درک سبک مدیریتی خود یا رئیستان می تواند به شما در برقراری ارتباط و کار موثرتر به عنوان یک تیم کمک کند.
شناسایی بهترین سبک مدیریتی خود در مراحل اولیه استخدام همچنین می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید که آیا یک نقش یا یک تیم مناسب است یا خیر. همچنین دانستن و انتقال سبک مدیریتی خود به یک تیم می تواند در صورت نیاز به همه شما کمک کند. شایان ذکر است, شما می توانید تغییراتی در ارتباطات و فرآیند های خود برای مدیریت بهتر نیز ایجاد کنید.
بهترین سبک مدیریتی
برای کشف بهترین سبک مدیریتی خود یا افرادی که استخدام می کنید, به ویژگی هایی که نحوه مدیریت آنها را تشکیل می دهد نگاه کنید:
1. تعامل با همکاران, گزارش های مستقیم و سرپرستان مستقیم و همچنین سایر ذینفعان پروژه.
2. سبک ارتباطی, چگونه بازخورد می دهید و دریافت می کنید؟ چگونه اطلاعات را منتقل و درک می کنید؟
3. فرآیند های تصمیم گیری, مانند اینکه آیا شما به دنبال نظرات همکاران هستید یا ترجیح می دهید درونگرا باشید, و اینکه آیا سریع تصمیم می گیرید یا زمان زیادی را صرف تصمیم گیری می کنید.
4. ارزش ها و باورها در مورد کار, رهبری, بهره وری و روابط.
5. ویژگی های رهبری, از جمله توانایی الهام بخشیدن, رهبری, داشتن چشم انداز برای یک پروژه و توجه به جزئیات.
5 نوع از بهترین سبک های مدیریتی
انواع مختلفی از بهترین سبک مدیریتی وجود دارد, از سبک مدیریتی دموکراتیک گرفته تا سبک مدیریتی اقتدارگرا. این سبک های مدیریتی وقتی به درستی اجرا شوند, همه می توانند سبک های مدیریتی موثری باشند. این سبک های مدیریتی را مرور کنید تا ببینید که چگونه ویژگی های فوق در هر یک قرار می گیرند و درک کنید که چگونه سبک شما یا شخص دیگری با نیازهای یک تیم و شرکت مطابقت دارد. در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.
1.سبک های مدیریت اقتدارگرا
سبک مدیریت اقتدارگرا از طریق هدایت و کنترل روشن مدیریت می کند. گاهی از آن به عنوان سبک مدیریت مستبد یا دستوری نیز یاد می شود. مدیران مستبد معمولاً دارای اختیارات قوی, قدرت تصمیم گیری کامل هستند و انتظار اطاعت بی چون و چرا دارند. این نوع سبک مدیریت به نقش های خاص و سلسله مراتب دقیق و ساختارهای گزارشگری نیاز دارد. همچنین کارمندان نباید نگران این باشند که چه کسی مسئول چه چیزی است.
2. سبک های مدیریت رویایی
سبک مدیریت رویایی گاهی الهام بخش, کاریزماتیک, استراتژیک,تحول آفرین یا مقتدر نامیده می شود. مدیران رویایی بر انتقال چشم انداز کلی شرکت، بخش یا پروژه به تیم خود تمرکز می کنند. برخلاف مدیران مستبد, مدیران بینا خود را درگیر جزئیات روزمره نمی کنند. در عوض, آنها بر ایجاد انگیزه و همسو کردن تیم تمرکز میکنند تا همه را در یک جهت حرکت دهند و اعضای تیم را به مراقبت از جزئیات نحوه رسیدن به آنجا بسپارند. این نوع مدیریت را می توان یکی از بهترین سبک مدیریتی نام برد.
3. سبک های مدیریت تعاملی
سبک مدیریت معاملاتی استفاده از پاداش های مثبت مانند انگیزه ها و گزینه های اعطای سهام برای ایجاد انگیزه در کارکنان برای بهبود عملکردشان است. راه دیگر بیان آن این است که سبک مدیریت معاملاتی بر انگیزه دادن به کارکنان از طریق پاداشهای بیرونی تکیه دارد.
4. سبک های مدیریت خدمتگزار
اصطلاح “مدیریت خدمتگزار” اولین بار در سال 1970 توسط رابرت کی گرین لیف در مقاله ای با عنوان “خدمتکار به عنوان مدیر” ابداع شد. گاهی اوقات به این سبک مدیریت, آموزش یا راهنمایی نیز می گویند. سبک مدیریت خدمتگزار بر حمایت از کارکنان شما متمرکز است. مدیرانی که این سبک را می پذیرند, وقت خود را صرف مربیگری، راهنمایی و حمایت از تیم خود می کنند. آنها نقش خود را به عنوان یک مربی یا مربی به جای یک دیکتاتور یا مجری قانون می بینند. همچنین از این سبک مدیریت می توان یکی از بهترین سبک مدیریتی نیز نام برد.
5. سبک های مدیریت دموکراتیک
این سبک مبتنی بر این فلسفه است که دو سر بهتر از یک هستند و هرکس بدون توجه به جایگاه و عنوان خود شایسته اظهار نظر است… گاهی به آن سبک مشورتی, اجماع, مشارکتی, تعاونی یا وابسته نیز می گویند. مدیرانی که سبکی دموکراتیک اتخاذ می کنند, به اشتراک گذاری ایده ها و مشارکت منظم کارکنان را تشویق می کنند. تمرکز بر تشویق تیم شما برای به اشتراک گذاشتن افکار, ایده ها, پیشنهادات و راه حل های بالقوه برای کمک به یکدیگر و رشد شرکت است.
استراتژی مدیریتی با آژانس تبلیغات نکسوس
در این مقاله از آژانس تبلیغات نکسوس به بررسی بهترین سبک مدیریتی پرداختیم. همچنین در این مقاله به چیستی سبک مدیریت و انواع آن نیز اشاره کردیم. موفق ترین مدیران می دانند که برای سناریوها و پروژه های مختلف به سبک های متفاوتی نیاز دارید. حتی ممکن است برای اعضای مختلف تیم خود به سبک های مختلفی نیز نیاز داشته باشید. مدیران شگفت انگیز رویکرد خود را حول مخاطبان خود ایجاد می کنند و به راحتی می توانند با تغییر موقعیت ها بین سبک ها جابجا شوند. این مجموعه به ارائه انواع خدمات تبلیغات اعم از کمپین تبلیغات یو .. میپردازد و آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
گامی به جلو بردارید و با نکسوس همراه شوید تا بهترین راهکارها و استراتژیهای مدیریتی را پیدا کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران آژانس تبلیغات نکسوس در ارتباط باشید